Generell informasjon:

Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelse, illustrasjoner i prospektet og hjemmeside og plantegningene i boligvelger. I slike tilfeller er det alltid leveransebeskrivelsen som er retningsgivende.

Illustrasjoner og tegningsmaterialet vil vise forhold som ikke er i samsvar med faktisk leveranse, så som møblering, kjøkkenløsning, hvitevarer, garderobeløsninger, fargevalg, tepper, dør og vindusform og eksakt plassering, bygningsmessige detaljer, f.eks. fasadedetaljer, detaljer på fellesarealer, materialvalg, blomsterkasser, beplantning, solavskjerming/ markiser, lekeutstyr etc.

Stiplet innredning som eksempelvis, møbler, garderobeskap og innredning i garderober medfølger ikke i standardleveransen. Det presiseres særskilt at kjøkken leveres i henhold til egen kjøkkentegning, som vil bli utlevert ifb. tilvalgsprosessen.

Sjakter og VVS føringer er ikke endelig dimensjonert eller inntegnet på salgstegninger. Videre kan enkelte bærende konstruksjonselementer nødvendigvis ikke være vist på tegninger.

Salgstegningene i prospektet er ikke egnet for måltaking, da det er de ferdig prosjekterte og detaljerte arbeidstegninger det bygges etter. Videre kan vindusplassering, trappesjakter og veggtykkelser i den enkelte bolig avvike noe fra de generelle planer, som følge av blant annet den arkitektoniske utformingen av bygget, krav til bæring, tekniske føringer, isolasjonskrav og så videre.

Boligprosjektet er rammesøkt og bygges iht. teknisk forskrift TEK 17.

Vedlagt leveransebrosjyre er foreløpig, komplett leveransebeskrivelse vil foreligge i endelig salgsoppgave/prospekt for Skjettentoppen.

Skjettentoppen

Skjettentoppen vil bestå av fire bygninger med totalt 64 leiligheter, parkering og to næringslokaler. Næringsdelen danner en base i første etasje, og boligbyggene (hus A, B, C og D) settes i randsonen av basen med et grønt gårdsrom i midten.
Næringslokalene har inngang fra fellestorget på bakkeplan i sørvest. Varelevering til næring er plassert under hus D i nordøstre hjørne. Næringsparkering er plassert i plan 1 ved siden av dagligvareforretningen, med adkomst under hus A.

Beboerparkering er plassert i plan U1 under næringsetasjen med innkjøring under hus A i øst. I U1 finnes også sportsboder til hver leilighet samt felles sykkelparkering.
Boder, sykkelparkering og biloppstilling blir tilgjengelig via innkjøring og inngang i U1 mot øst eller trapp og heis i to av oppgangene i hus A.

I plan 6 i hus A blir det etablert felles takterrasse. Felles takterrasse blir tilgjengelig for alle beboere i sameiet og samtlige boligseksjoner vil dermed få tilgang til heis og trapperom for oppgang til terrassen i plan 6. Denne oppgangen leder også ut til bytoget i vest og til butikk.

Innvendig leiligheter:

• Gulv i tørre rom leveres med 14 mm 3-stavs eikeparkett hvitpigmentert
• Våtrom leveres som standard med keramiske fliser lys grå farge på gulv. Flisformat ca. 30 x 30 cm. Nedsenket område i dusj med mindre flisformat ca. 10 X 10 cm eller 5 x 5 cm
• Vegger i våtrom leveres som standard med lys grå keramiske fliser, samme farge som gulv. Flisformat 60 x 30 cm.
• Ikkebærende vegger i tørre rom leveres med gips som er strimlet, sparklet og malt. Bærende betongvegger leveres sparklet og malt til fullt dekk. Vegger leveres standard med farge bomull og samme farge i alle rom.
• Himlinger i oppholdsrom vil i hovedsak bli utført som malt betonghimling med synlig v-fuge.
• Det leveres innerdører i hvit glatt utførelse med vridere i børstet utførelse
• Våtrom leveres hovedsakelig i form av prefabrikkerte badekabiner

Innredning:

• Det leveres kjøkkeninnredning med innfreste grep med fronter i hvit utførelse.
• Det er avsatt plass for integrert stekeovn, plassert i arbeidsvennlig høyde (i høyskap) i de fleste 3 og 4-roms leiligheter, innfelt koketopp i benkeplate. Det leveres også høyskap for integrert kjøleskap i de fleste 3 og 4-roms leiligheter.
• I standardleveransen for 2 roms leiligheter medfølger garderobeskap med plassmulighet for 1 meter skap per tiltenkt sengeplass. I større leiligheter (3 og 4 -roms) avsettes det plass til skyvedørsgarderobe. Mulig møblering av skap er vist med stiplet strek på tegning. Garderobe følger ikke med som en del av standardleveransen for disse leilighetene.
• Baderomsinnredning leveres med fronter i hvit MDF utførelse. Omfang av innredning som vist på kontrakts tegning. Det leveres ettgreps servantbatteri. Speil over servant. Det leveres standard dusjhjørne i glass med innfellbare dører, ettgreps blandebatteri med termostat og dusjgarnityr. Det leveres fast «takdusj» type Gustavsberg G1 eller tilsvarende på bad i 3 og 4-roms leiligheter. Det leveres opplegg for vaskemaskin og tørketrommel med strøm, vann og avløp på hovedbad.

Tekniske installasjoner:

• Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinning i boligene. Det blir installert aggregater i hver enkelt leilighet.
• Oppvarming på bad og øvrige områder baseres på vannbåren gulvvarme med termostatstyring. Leiligheter med innvendig bod leveres uten gulvvarme i disse arealene.
• Sameiet vil bli tilknyttet fjernvarmeanlegg til Akershus Energi.
• Det elektriske anlegget utføres som hovedregel som skjult anlegg
• Det leveres 1 stk. utelampe med LED lyskilde og stikk på hver balkong
• Det leveres enkelt takarmatur i bod. På bad leveres det innfelte downlights med LED lyskilde i tak. Bad leveres med dimmer for downlights. Det leveres LED-belysning uten dimmer under overskap på kjøkken. I oppholdsrom leveres det ett stk. enkelt stikk i tak eller på vegg under tak per rom.
• Omfang av stikkontakter tilpasset kravene i aktuell NEK
• Det etableres 3 heiser i hus A og en heis i hvert av husene for B, C og D. (totalt 6 stk.) Heis går fra inngang i gårdsrom til hver boligetasje/ leilighet. En heis i hus A og heis i hus B har direkte adkomst til bytorget utenfor plan 1. To av heisene i hus A går ned til parkeringsanlegget i kjeller.

Parkeringsanlegg/Plan U1:

• Parkeringsanlegget vil bestå av ordinære biloppstillingsplasser på fast dekke. 1 stk. parkeringsplass er inkludert i 3 og 4-roms leiligheter. For to-roms leiligheter kjøpes parkeringsplass separat. Det er totalt ca. mellom 70 til 75 parkeringsplasser i det felles parkeringsanlegget i U1. Det blir tilrettelagt for el-billading frem til hver enkelt P-plass på alle plasser i U1. Ladeboks for elbillading medfølger ikke, men kan bestilles ifm. tilvalg.
• Det leveres 1 stk. sportsbod per bolig. Sportsbod plasseres i felles bodområde i forbindelse med parkeringsanlegget. Boder utføres som nettingboder type «Troax» eller tilsvarende.

Tilvalg:

• Det er lagt opp til enkelte kostnadsfrie valgmuligheter i prospektet.

– 3 forskjellige flisalternativ inkl. standardtype- Lys grå, Beige og mørk grå
– 2 forskjellige parketter og gulvlister inkl. standardtype (hvitpigmentert og natur)

• Alternativ planløsning med ekstra vaskerom for 3-roms Hus A

– I enkelte leiligheter i prospektet foreligger det en alternativ løsning for disponibelt rom/bod plassert vegg- i vegg med Kjøkkenet. Alternativ planløsning kan bestilles for et tillegg i prisen. Prisen inkluderer: Flislagt gulv med sokkelflis, taklampe, toalett, vask samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel

• Øvrige tilvalgsmuligheter:
– Utover de valgalternativer som er beskrevet i prospektet, vil det bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpasninger og endringer mot et tillegg i pris. Totalentreprenøren vil sette en frist for kjøpers tilvalg som er tilpasset fremdriften i byggeprosjektet. Det blir utarbeidet en standard tilvalgsmeny med priser og alternative produkter. Det kan ikke påregnes tilvalg eller endringer etter angitte frister.

Utomhusplan

Klikk på bildet for forstørret versjon

Skjettenveien 40 Eiendom AS
Jessheim, 24.04.2020